Mainos
Mainos
Elixir-kansi

Video: YouTube-sensaatiot Lassi Hurskainen ja Sara Forsberg puhuvat some-kiusaamattomuuden puolesta

Elixir Fitness & Sport -ohjelman juontaja Lassi Hurskainen ja videoblogaaja Sara Forsberg puhuvat some-kiusaamattomuuden puolesta.

Some-kiusaamattomuus on aihe, jonka puolesta trick shot -videoguru Lassi Hurskainen ja muusikko Sara Forsberg puhuvat. Parivaljakko on tehnyt YouTube-videon, jossa he haluavat muistuttaa ihmisiä siitä, että ilkeät kommentit satuttavat.

Reilusti somena -nimisellä videolla Lassi käy katsomassa Saran YouTube-kanavaan tulleita kommentteja. 

– Jos siellä on jotain ilkeätä, niin minulla on ollut tapana poistaa ne kommentit, koska en hyväksy mitään ilkeätä minun kanavalla, Sara kertoo.

– Haluatko tietää mitä se tarkoittaa? He ovat kateellisia sinulle, näin minullekin on sanottu, Lassi lohduttaa.

Lukuisia kikkavideoita julkaisseelle Hurskaiselle ilkeät kommentit ovat myös tuttuja. Mies haluaakin haastaa kaikki ilkeitä kommentteja kirjoittaneet ihmiset.

– Ne jotka dissaavat, niin lähettäkää minulle videoita. Katson niitä hyvin mielelläni ja sanon, että te teette paljon paremmin kuin minä. Harvemmin ne kiusaajat koskaan mitään lähettävät, Lassi kertoo.

– Koska ne eivät osaa ja niistä ei ole siihen, Sara summaa.

Parivaljakko harmittelee sitä, että sosiaalisessa mediassa on turhankin helppoa sanoa toiselle ilkeästi.

– Tämä some on sellainen maailma, jossa on niin helppo sanoa, kun ei tarvitse nähdä sitä ihmistä kasvotusten. Aika harva kehtaa sanoa päin naamaa, Lassi summaa.

– Minulle ei ole kukaan sanonut ikinä päin naamaa mitään, mutta silti saan ihan sairaasti ilkeitä kommentteja netissä, Sara aloittaa.

– Se yksi mielipide, jonka se yksi ilkeä ja kateellinen ihminen sanoo sinusta, niin kannattaa muistaa, että se ei ole se mielipide, joka määrittelee sinut. Vaan ne mielipiteet, jotka määrittelevät sinut, on se mitä itse ajattelet itsestä ja minkä sinun rakkaat ihmiset sanovat sinusta, Sara jatkaa. 

Katso videolta, mitä muuta sanottavaa Saralla ja Lassilla on some-kiusaamattomuuteen liittyen.

Liikunnan ja hyvinvoinnin suosikkiohjelma Elixir palaa muutaman vuoden tauon jälkeen MTV3-kanavalle uusin ohjelmin ja ajankohtaisin teemoin. Uusi Elixir koostuu kahdesta erillisestä ohjelmasta, joista Elixir Life tarjoaa vinkkejä koko perheen liikuntaan ja hyvinvointiin. Elixir Fitness & Sport puolestaan syventyy liikunnan ja urheilun tosiharrastajien intohimoihin sekä itsensä kehittämiseen.

Elixir Fitness & Sport sunnuntaisin 13.9. klo 10 alkaen sekä Elixir Life sunnuntaisin 13.9. klo 10.30 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme