Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Elina Tanskanen

Erityistason seksuaaliterapeutti ja logoterapeutti

Elinan Tanskasen edustaman logoterapiasuuntauksen mukaan ihmisen perimmäinen tahto on kokea elämänsä tarkoituksellisena ja mielekkäänä.

Tanskasen vahvuutena on kyky kohdata jokainen ihminen lämpimästi kokonaisuutena ja kannustavalla otteella. Uunituoreille pareille Elina toivoo voivansa toimia paitsi apuna solmukohtien selvittäjänä, myös löytämässä parin vahvuuksia yhdessä heidän kanssaan.

Elina tapaa vastaanottotyössään niin yksittäisiä ihmisiä kuin pariskuntiakin. Hänen kokemuksensa mukaan kumppanin valinnalla on suuri merkitys parisuhteen onnistumisen kannalta. Siksi on tärkeää löytää itselle sopiva kumppani, ja tämän vastuullisen tehtävän ovat sinkkumme nyt jättäneet asiantuntijatiimin käsiin.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Myös oikeanlaisella asenteella on merkitystä: jos on avoin ja rohkea, voi saavuttaa enemmän. Elina toivookin keskusteluissaan ja harjoitteissaan niin sinkkujen kuin sittemmin parienkin kanssa pystyvänsä rakentamaan avointa ja rakkaudessa rohkeaa ilmapiiriä.

Elina tapasi oman miehensä niin, että kummankin työkaverit yllyttivät heitä menemään sokkotreffeille ja kokivat, että heistä voisi tulla hyvä pari. Elina suostui lopulta lähinnä päästäkseen kuulemasta jatkuvaa muistuttelua aiheesta. Hän tapasi työkavereiden hehkuttaman miehen - ja rakastui. Niin rakastui mieskin. Nykyään he ovat naimisissa ja heillä on kaksi lasta.

– Olen siis tavallaan todiste siitä, että joskus toiset ihmiset voivat tietää paremmin, Elina nauraa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme