Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Rakastettu Ensitreffit alttarilla tulee taas! Hae nyt mukaan ohjelman viidennelle kaudelle

Suuria tunteita, jännitystä ja asiantuntijoiden apua. Hae nyt mukaan suositun Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudelle kaudelle.

Oletko yli 22-vuotias sinkku eikä sinulla ole alaikäisiä lapsia? Olisiko nyt sinun vuorosi? Hae mukaan Ensitreffit alttarilla- ohjelman viidennelle tuotantokaudelle!

Tässä ohjelmassa etsitään tosirakkautta sinkuille, jotka eivät ole kohdanneet vielä sitä oikeaa. Ohjelmassa kohtalo annetaan parisuhdeasiantuntijoiden käsiin, jotka etsivät psykologisin ja tieteellisin keinoin sinkuista toisilleen parhaita mahdollisia kumppaneita.

Tutustumismatka itseen ja täydelliseen puolisoon alkaa alttarilla, jossa valitut sinkut menevät naimisiin ihmisen kanssa, jota eivät ole koskaan tavanneet.

Mikäli kiinnostuit hyppäämään mukaan seikkailuun, hae rohkeasti mukaan ja kerro alla olevassa lomakkeessa avoimesti itsestäsi.

Kuvaukset toteutetaan kesällä 2018. Rekry on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

lomake

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme