Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Ensitreffit alttarilla -kaunotar pohtii iän merkitystä – julkaisi blogissaan nuoruuskuvia

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Miia pohti kauneuskysymyksiä ja julkaisi blogissaan vanhoja kuviaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Miia pohtii blogissaan kauneutta ja iän merkitystä kauneuteen. Vaalea kaunotar Miia pähkäilee kirjoituksessaan, onko nainen kauneimmillaan 20 ikävuoden kieppeillä.

– Ensimmäinen ajatukseni oli jyrkkä EI. Mielestäni nainen, joka on sinut itsensä kanssa, on kaikista kaunein, ja usein ikä tuo tällaista itsevarmuutta. Eli ajattelin ikäiseni (päälle 30-vuotiaan) olevan kaikista kaunein, Miia kirjoittaa.

– Ainakin omasta mielestäni olen nyt kauneimmillani. Joskus 10 vuotta sitten ajattelin myös, että olen kauneimmillani. Nyt, kun katson kuvia vuosien takaa, niin järkytyn siitä miten olenkaan kehdannut edes astua ulos kadulle. 

"Itsetutkiskelulla, asennemuutoksella ja positiivisuudella kaikki onnistuu"

Pohdinnoissaan nainen tuleekin siihen lopputulemaan, että loppujen lopuksi sisäinen kauneus ratkaisee.

– Lopulta tullaan siihen, että ikä on vain numero. Klisee, mutta totuus. Kauneus tulee sisältä päin ja siksi se on myös opeteltavissa. Itsetutkiskelulla, asennemuutoksella ja positiivisuudella kaikki onnistuu. On vain myönnettävä omat sisäiset “kauneusvirheet”, hän summaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme