Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Ensitreffit alttarilla -pari eroaa: ”Päällimmäisenä tunteena on pettymys”

Mari ja Petri eivät löytäneet onnea Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta. 

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitsemat puolisot ensimmäistä kertaa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen tarinansa alttarilta. 

Tiistaina 17. lokakuuta esitettävässä jaksossa ohjelmassa naimisiin menneet Mari ja Petri kertovat asiantuntija Tony Dunderfeltille, että he ovat päättäneet erota. Eron taustalla piilee Marin ja Petrin suuret eroavaisuudet ja tunne joustamattomuudesta.  

– Koen voimakkaasti, etten pysty elämään tiettyjen piirteiden kanssa, mitä Petrissä on, Mari toteaa jaksossa.

Petri sen sijaan toivoi löytävänsä rinnalleen yhtä liikunnallisen puolison ja harmittelee sitä, ettei kumpikaan osaa joustaa toisen toiveiden mukaisesti. 

– Päällimmäisenä tunteena on pettymys. Olen osittain masentunut ja ärtynytkin tilanteesta. Ei tämä mennyt ihan niin kuin piti, Petri toteaa.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme