Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Ensitreffit alttarilla -Viola raskausajastaan: Jätän ruokastressit mammapalstoille

Esikoistaan odottava, Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Viola pohtii blogissaan raskausajan ruokavaliota. Nainen itse on päättänyt valita syömisten suhteen rennon linjan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella avioituneet Esa ja Viola odottavat perheenlisäystä. Parin esikoisen on määrä syntyä kesällä 2016.

Viola on blogissaan kertonut iloitsevansa raskaudestaan ja tunnelmoikin suurta elämänmuutosta kirjoituksissaan. Suuri raskauteen liittyvä asia, odottavan äidin ruokavalio, mietityttää Violaa tuoreessa julkaisussa.

– Ruokailut ja raskausaika. Siinäpä vasta kombo, joka saa mammapalstat netin uumenissa villiksi. Sillä voi apuva mikäli odottava äiti erehtyy syömään homejuustoa, palasen kylmäsavulohta tai maustamaan ruokansa tuoreella inkiväärillä, Viola kirjoittaa.

Viola itse on kuitenkin päättänyt ottaa rennon asenteen ruokavalionsa suhteen.

– Kyllä, kuten kuvasta näkyy, söin sushia tässä yhtenä päivänä! Mammafoorumit vapisevat nyt varmasti kauhusta – mutta voin kertoa, että annos oli täysin vege eikä sisältänyt kuin minimäärän levää (merilevät ja raa’at kalat ovat nimittäin odottavien äitien kohdalla pannassa).

– Yhdeksän kuukauden raskausaikana kannattaa ehdottomasti jättää ruokastressit mammapalstoille ja keskittyä omaan hyvään fiilikseen sekä ruokkia kroppaansa parhaalla mahdollisella polttoaineella.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme