Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Ensitreffit-Esa on sinkku – some sekosi: "Melkein harmittaa, että olen keski-ikäinen ja onnellisesti naimisissa"

Ensitreffit alttarilla -sarjassa häitään tanssineet Aliisa ja Esa päätyivät eroon. Sosiaalisessa mediassa päätöstä harmiteltiin, mutta Esalle povataan rakkaudentäyteistä tulevaisuutta. 

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja parit alkavat rakentaa yhteistä tarinaansa alttarilta.

Eilen tiistaina 7. marraskuuta televisiossa nähtiin neljännen kauden viimeinen jakso, jossa Aliisa ja Esa kertoivat asiantuntijoille, että he jatkavat matkaansa ystävinä. Päätös herätti ristiriitaisia tunteita ohjelman katsojissa. Vaikka ero harmittaa faneja, päätöksellä on myös hopeareunus. Sosiaalisessa mediassa Esalle povataan runsaasti rakkautta. 

Katso Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljäs kausi kokonaisuudessaan Katsomosta

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme