Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Ensitreffit-Markus nauttii yhteisestä arjesta – parilla selkeä järjestys kotitöissä

Markuksen kotikaupunki vaihtui Porvoosta Turkuun Ensitreffit alttarilla -ohjelman myötä. 

Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat tulevaisuutensa asiantuntijoiden käsiin ja marssivat alttarille tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitsemat puolisot vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja alkavat rakentaa yhteistä tulevaisuutta omista häistään.

Ohjelmassa häitään tanssineet Johanna ja Markus kohtasivat ongelmia jo liiton alkutaipaleella. Jännitystä aiheutti muun muassa parin erilaiset rytmit ja tavat kommunikoida. Suorapuheinen Johanna turhautui laveasti kuvailevan Markuksen ympäripyöreisiin kommentteihin ja kommunikaatiovaikeudet sytyttivät riitoja jo häämatkan aikana.

Suhde kuitenkin lipui oikeille urille pian kotiinpaluun jälkeen, kun Porvoosta kotoisin oleva Markus muutti Johannan luo Turkuun. Yhteinen arki alkoi soljua yllättävänkin nopeasti ja Markus kertoo MTV.fin haastattelussa, että parasta arjessa on yhteinen aika.

– Yhdessä asioiden tekeminen, kokeminen ja jakaminen on minulle hirveän tärkeää. Kun toisen kanssa asuu, esiin nousevat ihan pienet arkiset asiat, Markus kuvailee.

Markus on kotiutunut Turkuun hyvin ja myös kotityöt hoituvat kuin vanhalta avioparilta.

– Meillä kotityöt jakautuu suurin piirtein niin, että minä hoidan keittiön ja Johanna kylppärin, mies nauraa.

– On kivaa, kun on jonkinlainen rytmi. Sinkkuna tulin ja menin omien aikataulujen mukaan, ja välillä ei ollut väliä oliko aikatauluja ollenkaan. Nyt niitä on enemmän. Tykkään toisen kanssa yhdessä olemisesta, se on se minun juttuni, hän summaa.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme