Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Ensitreffit-Milla järkyttyi Kimmon asunnolla: Ajattelin, että täällä en asu pitkään

Ensitreffit-pariskunnat muuttavat alttarilla tapaamisensa jälkeen heti yhteen. Toisen tavat ja taloudenpito voivat poiketa merkittävästi omista, mikä aiheuttaa vähintäänkin keskustelua.

Milla ja Kimmo sanoivat toisilleen tahdon heti ensinäkemällä. Tiistai-illan jaksossa AVAlla seurataan, kun parit muuttavat yhteen.

Milla muuttaa Kimmon kotiin, ja vaikka aluksi vaikutti, ettei asunnossa ole juurikaan sotkuista, kylpyhuoneessa odotti "yllätys".

– Odotukseni eivät olleet kovin korkealla. Aluksin olin, että wow, täällähän on suhteellisen siistiä. Kun sitten aloin katselemaan tarkemmin, kävi selväksi, että Kimmo ei olekaan maailman siistein mies, Milla kertoo MTV.fille.

Erityisesti Milla järkyttyi Kimmon suihkukaapista, joka oli naisen mukaan kamalan sotkuinen. 

– Suihkukaappia ei oltu siivottu varmaan neljään vuoteen. Ei todellakaan houkuttanut mennä siihen suihkuun. Se oli likainen ja rikkinäinen. Ajattelin, että en tule todellakaan asumaan pitkään täällä. Tuon vain tavarani, ja jos suhde syvenee, voimme katsoa yhteistä vuokrakämppää, Milla kuvailee.

Illan jaksossa nähdään, millaisin asuntoihin pariskunnat muuttavat! 

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme