Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Ensitreffit-morsian pelokkaana häämatkalla: "Ei uskalla olla pelkästään romanttisessa kuplassa"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin menneet Aliisa ja Esa tutustuvat toisiinsa häämatkalla. Aliisan takaravoissa jyskyttää kuitenkin pelko eroamisesta.

Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua menevät naimisiin asiantuntijatiimin valitseman puolison kanssa. Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta alttarilla ja alkavat rakentaa yhteistä tulevaisuuttaan omissa häissään.

Tiistaina 19. syyskuuta esitettävässä jaksossa tuoreet avioparit suuntaavat häämatkalle. Ohjelmassa toisensa löytäneet Aliisa ja Esa viettävät häämatkaansa Mallorcalla ja päätyvät reissulla muun muassa patikoimaan sekä sukeltamaan luoliin. 

Aktiviteettien lomassa Aliisa pohdiskelee, millainen muisto matkasta tulee jäämään. 

– Välillä minuun iskee sellainen pelko, että uskaltaako täällä ottaa vaikka kuvia. Että mitä, jos tämä ei olisikaan pysyvää, kun ei sillä tavalla vielä tunne toista. Eikä ole päässyt kokeilemaan sitä yhteistä arkea vielä ollenkaan, Aliisa miettii jaksossa.

– Tässä ei ihan uskalla olla pelkästään ihanassa romanttisessa kuplassa. Varmaan sitä kautta vähän suojelee itseään. Toisaalta välillä tuntuu tosi hyvältä, hän hymyilee. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme