Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Ensitreffit-pari ajautuu riitaan – morsian poistuu tuohtuneena paikalta

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin menneet Mari ja Petri kohtaavat haasteita, kun arki alkaa häämatkan jälkeen.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja alkavat rakentaa yhteistä elämää alttarilta. 

Sarjan seuraavassa jaksossa tiistaina 26. syyskuuta parit palaavat häämatkalta ja muuttavat avoliittoon. Yhteinen arki ei suju ilman ongelmia eikä konflikteilta vältytä. 

Mari ja Petri huomaavat pian elävänsä varsin erilaisissa rytmeissä ja ajautuvat kinastelemaan asiasta viettäessään iltaa Hernesaaren rannassa. Kiista syntyy, kun Mari haluaisi syödä ulkona mutta Petri toteaa, että häntä odottaa terveellisempi iltapala kotona. 

– Mikset voi ikinä joustaa? Mari kysyy Petriltä, joka ihmettelee, miksei Mari voi tilata ruokaa vain itselleen. 

Lopulta tilanne kärjistyy siihen, että Mari kävelee pois tilanteesta.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme