Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Ensitreffit-parin kinastelu kärjistyi – kaksikko ajautuu ilmiriitaan: ”En ymmärrä tuollaista marttyyriasennetta”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa häitään tanssineet Johanna ja Markus opettelevat yhteistä arkea, eikä riidoiltakaan vältytä.

Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Rohkeat sinkut tapaavat asiantuntijatiimin valitseman puolison vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja pari aloittaa yhteisen tarinansa alttarilta.

Ohjelmassa naimisiin menneet Johanna ja Markus ovat asettuneet Turkuun. Tiistaina 24. lokakuuta esitettävässä jaksossa pari lähtee viettämään aurinkoista päivää veneilyn merkeissä. Päivä saa ankeita piirteitä, kun ennen veneretkeä käydystä pienestä kinasta syntyy myöhemmin iso riita.

Jaksossa Johanna pohdiskelee, mistä parin riidat syntyvät. Johanna kokee, että kinat äityvät pienellä viiveellä riidaksi, kun hän huomaa Markuksen ilmeistä ja eleistä, että tämä sulattelee asiaa yhä. 

– Markus on vähän sellainen, että hän jää miettimään ja pohdiskelemaan asioita pitkäksi aikaa, kun minulla tilanteet menevät nopeammin ohi, hän kuvailee parin eroavaisuuksia.

Katso lisää videolta!

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme