Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Ensitreffit-tähti avautuu parin rajuista riidoista: Strategiani on, että alistun

Ensitreffit alttarilla -pari Heidi ja Mikko jatkavat välien selvittelyään. Heidi kertoo MTV.fille mietteitään riidoista.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman yhdeksännessä jaksossa Mikon ja Heidin välille kehkeytyy jälleen riitaa. Pariskunta vihjailee toisilleen hanskojen tiskiin laittamisesta.

– Kun lähdin tähän ohjelmaan, ajattelin, että pahinta mitä voisi tapahtua, olisi että minulla ja puolisollani ei synkkaa, Heidi kertoo MTV.fille.

Heidin ja Mikon välillä on nähty ohjelman edetessä niin romanttisia hetkiä kuin tulisia riitojakin. Heidin mukaan parin riidat ovat jääneet useimmin kaivertamaan mieleen vielä pitkäksi aikaa. 

– Aloin epäilemään itseäni. Ajattelin, että olenko minä vain huono riitelijä. Voinko tehdä jotakin paremmin? Emme ole osanneet ratkaista riitojamme. Strategiani on, että alistun. Pyydän anteeksi ja toivon, että se riittää Mikolle, Heidi toteaa.

Miten pari käsittelee riitaansa? Katso videolta pätkä illan jaksosta.

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00! Jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme