Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Ensitreffit-Viola avoimena elämänmuutoksestaan: Äidiksi tuleminen mullisti maailmani

Ensitreffit-Viola nauttii vauva-arjesta ja uuden elämän alusta. Nainen kertoo elämänkatsomuksensa muuttuneen pienen perheenjäsenen myötä. 

Onnellista vauva-arkea elävä Viola kirjoittaa blogissaan, että hänen elämänsä on muuttunut täysin perheen uuden tulokkaan myötä. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella toisilleen tahdon sanonut pariskunta, Viola ja Esa saivat esikoisensa kesäkuun 2016 alussa.

– Äidiksi tuleminen on onnellisesti sheikannut maailmaani niin kovaa ja upeasti, että olen uuden edessä vahvemmin kuin koskaan aiemmin. Näin ollen bloginkin kanssa olen vähän ymmälläni, Viola kirjoittaa. 

Tuoreen äidin ajatukset eivät enää pyöri samojen teemojen ympärillä kuin ennen. Nykyään arkea värittävät "pieni poikalapsi, muumivaipat, haaveet päiväunista ja loputon rakkaus". Nainen kuitenkin kertoo yhä haaveilevansa samoista asioista ja tekevänsä monia samoja asioita kuin ennen vauvan tuloakin. 

– En koe muuttuneeni niin, etten yhtäkkiä olisi enää minä. Jokin minussa on kuitenkin täysin muuttunut, mutten ihan osaa (ainakaan vielä) sanoa mikä.

Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmas tuotantokausi starttaa AVAlla syksyllä 2016.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme