Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Ensitreffit-Viola vauva-arjesta: Minuutin mittaisia suihkuja, aamupalaleivät yhdellä kädellä

Esnitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Viola totuttelee vauvaperheen arkeen. Viola ja Esa saivat esikoisensa kesäkuun alussa. 

Vauvaperheen arkeen totutteleva Viola kirjoittaa blogissaan pienen lapsen tuomasta elämänmuutoksesta. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella avioituneet Viola ja Esa saivat esikoislapsensa kesäkuun alussa. 

– Uusi elämänvaihe kera beben on laittanut monet asiat omassa päiväjärjestyksessä aika lailla täydellisen uuteen uskoon. Aika nopeasti sitä on oppinut mm. seuraavat asiat: käymään alle minuutissa suihkussa, voitelemaan aamupalaleivät yhdellä kädellä ja leikittämään dogia samanaikaisesti vauvan syöttämisen ohella – toisin sanoen nyt eletään elämää beibin ehdoilla. Ja ihana niin! Viola kirjoittaa. 

Äitiyslomaansa viettävä Viola kertoo, että myös hänen kauneudenhoitorutiininsa ovat heittäneet kuperkeikkaa. 

– Meikkaus on sekuntipeliä väreillä tai uusilla tuotteilla leikittelyn sijaan, ja aamuiset smoothiet ovat simppeleitä ainesosiltaan – sillä nyt nopeus on valttia kaikissa resepteissä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta nähdään kolmas kausi AVAlla syksyllä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme