Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

”Vanhan avioparin potentiaalia” – tämä pari jännitti Ensitreffit alttarilla -asiantuntijoita

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijoiden mukaan Jussissa ja Piassa on runsaasti potentiaalia, mutta myös muutamia askarruttavia seikkoja.

Ensitreffit alttarilla -ohjelma saattaa yhteen kolme asiantuntijoiden valitsemaa unelmaparia. Parien osapuolet tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa vasta alttarilla, jonka jälkeen selviää, kuinka parin yhteinen arki alkaa sujua.

Yksi asiantuntijoiden yhteen saattamista pareista on Jussi ja Pia.

– Jussi ja Pia ovat paperilla jopa täydellisin pari. Heissä on vanhan avioparin potentiaalia, yksi ohjelman asiantuntijoista, psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio arvioi.

– Ajattelin, että heidän kohdallaan ei välttämättä tapahdu sitä suurta ihastumista heti, mutta heillä on todella vakaa pohja, hän jatkaa.

"Toinen on kaupunkilainen ja toinen maaseudulta"

Myös folkloristi Mari Hatakka piti Jussia ja Pia paperilla täydellisenä parina. Parin kohtalo selviää kuitenkin vasta, kun kaksikko pääsee kunnolla tutustumaan toisiinsa. 

– Itseäni tämä pari jännitti eniten, sillä toinen on kaupunkilainen ja toinen maaseudulta, Hatakka toteaa.

– He ovat periaatteessa täydelliset, mutta meille kaikille jäi pieni kysymys auki, että ovatko nämä asiat liian isoja, hän pohtii.

Kuka pareista on suosikkisi?

Kuka pareista on suosikkisi?

  • Pia ja Jussi

    5.70%

  • Miia ja Olli

    54.61%

  • Viola ja Esa

    39.70%

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme