Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Video: Ensitreffit alttarilla -asiantuntija: ”Tiede ei voi sytyttää ihmistä”

Ensitreffit alttarilla -asiantuntijaraadin tuorein jäsen Mikael Saarinen odottaa innolla, pystyvätkö uuden kauden parit sytyttämään ”rakkauden nuotion”.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella tuotantokaudella asiantuntijakaarti saa uuden vahvistuksen, kun psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallion ja pastori Kari Kanalan rinnalle liittyy psykologi, psykoterapeutti ja tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen.

– Ensitreffit alttarilla on ohjelma siitä, miten ihmiset voivat muodostaa suhteen, minkälaiset tekijät vaikuttavat suhteen alkuvaiheessa ja minkälaista arkista työtä parit joutuvat aika lyhyessä ajassa tekemään, että rakastuminen ja rakastaminen olisivat mahdollista, Saarinen kuvailee.

Asiantuntija kuvailee tosirakkauden löytymistä hyvin mielenkiintoiseksi kysymykseksi.

– Varsinkin tässä tilanteessa, kun ei tunne, eikä ole kokenut toisen kehoa. Se on kuitenkin se tunteiden tyyssija ja se on se, missä rakkaus syttyy, asiantuntija pähkäilee.

– Tiede ei tietenkään voi sytyttää ihmisiä, mutta se voi antaa mahdollisuuden siihen, että on kaikki rakennusaineet. Se onkin mielenkiintoinen elementti, että pystyvätkö parit sytyttämään sen nuotion, jota voi kutsua rakkaudeksi, hän pohtii. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi AVAlla 1.9. alkaen. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme