Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

Video: Ensitreffit alttarilla -asiantuntija uudesta kaudesta: Odotusarvot ovat korkeammalla

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijakolmikko myöntää, että odotukset sarjan toiselle tuotantokaudelle ovat kovat. 

Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat Kari Kanala, Mikael Saarinen ja Maaret Kallio kokoontuivat tunnelmoimaan tulevaa, Ensitreffit alttarilla -ohjelman toista kautta.

– Tuntuu hyvältä lähteä toiselle kaudelle. On luottavainen, mutta samalla aika nöyrä olo, koska niin moni haki tähän sarjaan ja hakijoiden määrä moninkertaistui edellisestä vuodesta, pastori Kari Kanala toteaa.

Kolmikko miettii, että menestyksekkään ensimmäisen kauden jälkeen toinen kausi synnyttää luonnollisesti suuria odotuksia.

– Jokainen sinkku ja jokainen pari on kuitenkin oma lukunsa, mutta odotusarvot ovat kovemmat, Kanala tunnustaa.

– Haastatteluissa oli pakko keskittyä siihen, ettei kukaan oleta, että heistä tulee Esa ja Viola tai Miia ja Olli. Lähdetään tyhjältä pöydältä, eikä siitä, että lähtisi toistamaan viime vuoden tarinoita, psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio toteaa.

Katso videolta asiantuntijoiden ajatuksia! 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi AVAlla 1.9. alkaen. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme