Mainos
Mainos
ETA_nettikuva

VIDEO: Ensitreffit alttarilla -Ollin ajatukset selkiytyvät: En ole lähdössä mihinkään

Rakkauteen hitaasti syttyvä Olli saa selkoa ajatuksilleen tulevassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa 17.2. Kurkkaa esimakua jaksosta! 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet ja toisiinsa heti ensinäkemältä ihastuneet Olli ja Miia ovat eläneet yhteistä arkea jokseenkin epävarmoissa tunnelmissa.

Alkuihastuksesta huolimatta, eivät Ollin tunteet ole kehittyneet Miian toivomalla tavalla, ja nainen onkin painiskellut epävarmuuden ja epäilyksen kanssa.

Tulevassa jaksossa 17.2. nähdään kuitenkin, kuinka Miian tyttöjen matka Espanjaan saa Ollin pohtimaan suhdetta uudelta kantilta.

 – Vaikka nyt Miia on reissussa, ja minä olen täällä, tuntuu siltä, että olemme yhdessä tässä tilassa, Olli miettii kotona.

– Miiasta tuntui ikävältä, kun en tiennyt vielä, että mihin tämä on menossa. Tämä on kehittynyt siihen, että hänkin on uskaltanut rentoutuaja huomannut, etten ole lähdössä mihinkään.

Kurkkaa videolta esimakua tulevasta jaksosta! 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme