Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Erilaiset perheet -miesparin elämässä myllerryksiä – lapsi muutti takaisin äidin luo

Erilaiset perheet -ohjelmassa nähtyjen Markon ja Jonathanin elämässä on tapahtunut paljon muutoksia sarjan kuvaamisen jälkeen.

Erilaiset perheet -sarjassa esiintyneet Marko Fali ja Jonathan Silfver ohjelmanteon jälkeen muuttaneet takaisin pienempään asuntoon.

– Asumme Markon kanssa kahdestaan Töölössä. Tyttäreni Disa muutti joululomalla takaisin äidin luo maalle. Hänellä tuli äitiä ja kavereita ikävä, Jonathan kertoo.

Miehen mukaan oli kuitenkin hyvä, että tyttärelle annettiin mahdollisuus päästä testaamaan Helsingissä asumista.

– Parasta siinä oli se, että hän sai koittaa asua iskän kanssa. Myöhemmin voisi harmittaa, jos hän ei olisi tehnyt sitä. 

Jonathanin molemmat tyttäret vierailevat isänsä luona ahkerasti viikonloppuisin, ja ottavat kavereitakin mukaansa kyläilemään. Lisäksi kaksiossa vilistävät miesparin koirat. Jaksossa nähtiin jo Rotta-koiran raskaus ja nyt myös Malviina-bulldogi sai keväällä pentuja. 

– Pennut asuvat ympäri Suomea, lähin on parin korttelin päässä ja kauimmainen Romaniemellä, Jonathan kertoo.

Jonathan työeskentelee edelleen hevosten parissa. Marko tekee lähihoitajan hommia kotihoidossa ja opiskelee samaan aikaan hierojaksi. Markolla on edessä myös osallistuminen Mr. Gay World -kisoihin.

Ohjelmassa kaksikko haaveili lapsikatraan kasvattamisesta. 

– Adoptio voisi olla paras vaihtoehto, vaikkei se ole helppo ratkaisu. Maailmassa on niin paljon orpoja lapsia, jotka saisivat meistä hyvät vanhemmat, miehet pohtivat tuolloin.

Jonathanin mukaan adoptiota ei ole sen enempää nyt pohdittu.

– Nämä on niin isoja asioita, ettei niiden kanssa kannata kiirehtiä ja miettiä etukäteen, ennen kuin ne on mahdollisia, hän summaa.

 Erilaiset perheet AVAlla torstaisin klo 21. Jaksot myös Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme