Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Erilaiset perheet -pariskunnan onni: Kihlat ja viikon mittaiset häät!

Erilaiset perheet- ohjelman saaristolaispariskunta on kihlautunut ja suunnittelee jo kesähäitä.

Erilaiset perheet -sarjassa nähtiin rumpali-Markun (muusikkopiireissä tunnetaan nimellä Mäikkä) ja meritöitä tekevän Ulrikan tarina. Ulrika on koko ikänsä asunut saaressa, johon kuljetaan lossilla. Heti alusta asti Markulle oli selvää, että hän on löytänyt elämänsä naisen.

Markku oli soittamassa keikalla, ja Ulrika toimi samassa yhtyeessä laulaneen solistin venekuskina. 

– Kun näin tämän maailman ihanimman naisen, niin en nähnyt mitään muuta. Näin vain valkoista valoa. Sen jälkeen olin valmis. Kaikki muuttui, mies kertoi MTV.fi:lle.

Molemmilla on aikaisemmista suhteistaan lapsia, ja nyt he elävät onnellista uusioperheen arkea. Viime kesänä tapahtui kosinta ja nyt he suunnittelevat häitään jo kovalla vauhdilla.

– Mentiin syyskuussa kihloihin ja ensi juhannuksena pidetään aidot saaristolaishäät, jotka kestävät viikon. Pohjanmaalaisilla kestää aina sen neljä päivää, mutta me pistämme sitäkin paremmaksi, Markku kertoo onnellisena.

– Tässä kahdessa vuodessa kaikki on loksahtanut paikalleen, ja me rakastamme toisiamme tulenpalavasti, Markku vannottaa Ulrikan nauraessa heleästi taustalla. 

Erilaiset perheet AVA:lla torstaisin kello 21:00. Jaksot näet myös Katsomosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme