Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Erilaiset perheet -sarjassa tänään: BB-Jonathan ja Mr. Gay Finland avoimina parisuhteestaan

Erilaiset perheet -sarjassa tutustutaan helsinkiläisiin Jonathaniin ja Markoon sekä Jonathanin tyttäreen Disaan. 

Big Brother -ohjelmasta tuttu Jonathan Silfver ja vuoden 2016 Mr. Gay Finland Marko Fali tapasivat toisensa baarissa, ja suhde syveni nopeasti. Molemmat tiesivät, että tässä on sitä jotain. 

– Ensimmäisenä sitä katsoo ulkonäköä, pakkohan se on. Mutta illan jälkeen käytiin muutaman kerran treffeillä, ja siitä se lähti. Marko on niin mukava ja kiltti, puolisomateriaalia, Jonathan toteaa MTV:lle.

Ohjelmaa kuvatessa sympaattinen miespari oli seurustellut noin vuoden, kun Jonathanin nuorempi tytär Disa muutti maalta heidän luokseen Helsinkiin. Uusi tilanne vaati kaikilta perheenjäseniltä sopeutumista, eikä koti-ikävältä vältytty. 

– Tuntuuhan se pahalta, kun lapsi soittaa ja sanoo, että haluaa muuttaa takaisin kotiin, Disan äiti Henna kertoo tunteellisena kameroille. 

Jonathanilla ja Hennalla on myös toinen yhteinen tytär, Ada.

Perhesuhteiden ja arjen haasteiden lisäksi ohjelmassa pintaan nousevat seksuaalivähemmistöjen oikeudet ja ennakkoluulot perheellistä miesparia kohtaan. 

– Miksei mulla vois muka olla lasta, jos mulla on miesystävä? Jonathan pohtii.

Katso ennakkotunnelmia jaksosta jutun alusta!

Erilaiset perheet AVAlla torstaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme