Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Erilaiset perheet -tähden elämä uusiksi: Näin valkoista valoa ja kaikki muuttui

Erilaiset perheet -sarjassa Markun ja Ulrikan välille syttyi syvä rakkaus räjähdysmäisen nopeasti.

Erilaiset perheet -sarjassa nähdään rumpali-Markun ja merityöläisenä työskentelevän Ulrikan yhteisen taipaleen ensimetrit. Pariskunta tapasi toisensa Markun ollessa työkeikalla. Mies menetti oitis sydämensä Ulrikalle.

Nyt pariskunta asuu Ulrikan ja tämän lasten kanssa Högsårin saaressa, Lounais-Suomen saaristossa. Arjen haasteita töiden perässä paljon matkustavalla Markulla on ollut, mutta mies ei kadu tekemiään valintoja vaan on enemmän kuin tyytyväinen asioiden nykytilaan.

– Olimme keikalla Paraisten Portti -nimisessä paikassa. Ulrika oli siellä yleisön joukossa. Hän on laulajan tuttu ja saapunut paikalle hänen kanssaan veneellä.

– Kun näin tämän maailman ihanimman naisen, niin en nähnyt mitään muuta. Näin vain valkoista valoa. Sen jälkeen olin valmis. Kaikki muuttui, Markku muistelee MTV:lle pariskunnan ensikohtaamista.

Mies ei epäröinyt vaan pisti elämänsä uuteen järjestykseen voidakseen muuttaa saareen Ulrikan ja tämän lasten luokse.

–  Sain maailman isoimman rakkauden, mies kertoo tunteikkaana.

– Joka jatkuu ikuisuuteen, Ulrika täydehtää miehensä puhetta.

Erilaiset perheet AVA:lla torstaisin kello 21:00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme