Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Erilaiset perheet -kausi huipentuu – mikä perhe jäi juontajan mieleen?

Erilaiset perheet -ohjelmassa on talven aikana nähty kiinnostavia ja hienoja tarinoita tavallisten ihmisten arjesta. Juontaja Pipsa Hurmerinta kertoo, mitkä tarinat koskettivat häntä eniten. 

Erilaiset perheet jatkoi siitä, mihin huippusuosittu Erilaiset äidit -sarja jäi. Erilaiset perheet -ohjelmassa on talven aikana päästy kurkistamaan todellisiin koitoksiin: perhe-elämään mitä erilaisemmissa tilanteissa.

Kauden aikana on nähty koskettavia ja vaikeitakin elämäntilanteita. Mikä tarinoista jäi parhaiten juontaja Pipsa Hurmerinnan mieleen? 

– Minulle jäi vahvasti mieleen yksinhuoltaja, teiniäiti Angelina. Siinä tytössä oli jotain ihanaa. Rakastin hänen asennettaan, sitä miten hän veteli Amerikan lippu -legginsseissä ja revityssä farkkuliivissä neuvolassa. Hänellä oli todella rankka tarina, mutta paloa silmissä ja uskoa siihen, että hän pärjää, juontaja hehkuttaa.

Toinen Pipsan mieleen jäänyt nuori nainen oli lyhytkasvuisen perheen teinityttö Karita.

– Lyhytkasvuisten perheen tarina kosketti. Perheen tyttäressä oli jotain erityistä.

Suurimman vaikutuksen juontajaan teki kuitenkin rakkaus, sillä siitähän sarja pohjimmiltaan kertoo.

– Kaikkia perheitä yhdisti vahva yhteenkuuluvuuden tunne. Suuri rakkaus ja ajatus siitä, että ollaan tiimi, että perhe on yksikkö, Pipsa summaa.

Erilaiset perheet tarjoaa ihmisille mahdollisuuden kurkistaa erilaisiin elämänkohtaloihin, mutta Pipsa Hurmerinta uskoo, että suosion taustalla piilee muitakin syitä kuin uteliaisuus. Sarjan esittelemien perheiden tilanteisiin voi samaistua.

– Eri asiat voivat koskettaa eri ihmisiä. Moni varmasti voi samaistua esimerkiksi homeongelmista kärsivään perheeseen. Sarja näyttää, miten muut ovat pärjänneet ja että asioista voi selvitä. Se esittelee myös ihmisiä, jotka haluavat elää toisella tavalla, joten siitä voi saada ikään kuin siunauksen erilaisille elämänvalinnoille.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme