Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Lapsen leukemia ja miehen itsemurha – suosikkisarjan uusi kausi täynnä raskaita aiheita

Erilaiset perheet -sarjan lokakuussa starttaava toinen tuotantokausi on täynnä dramaattisia ja tunteellisia tarinoita.

Erilaiset perheet -ohjelmassa nähtiin suomalaisia perheitä koskettavissa ja vaikeissakin elämäntilanteissa. Lokakuussa starttaavalla uudella kaudella on juontaja Pipsa Hurmerinnan mukaan luvassa lisää tunteikkaita tarinoita.

– Tuleva kausi tuntuu aika paljon dramaattisemmalta kuin edellinen. Ensimmäisen kauden tarinat eivät ehkä olleet ihan näin rankkoja.

– Tulevalla kaudella tavataan muun muassa pieni tyttö, jolla on leukemia ja suurperhettä pyörittävä äiti, jonka mies on tehnyt itsemurhan. Ne ovat todella raskaita aiheita.

Hurmerinnan mukaan äitiys on herkistänyt häntä kohtaamaan vaikeita tarinoita.

– Monet asiat tuntuvat ylitsepääsemättömän vaikeilta ymmärtää. Kuinka ihmiset voivat selvitä sellaisissa tilanteissa? 

Erilaiset perheet jatkoi siitä, mihin huippusuosittu Erilaiset äidit -sarja jäi. Ohjelman ensimääisellä kaudella päästiin kurkistamaan perhe-elämän koitoksiin mitä erilaisemmissa tilanteissa.

Muistatko ensimmäiseltä kaudelta esimerkiksi polyamoriset Markon, Johannan ja Jaanan? Tai yksinhuoltaja-teiniäiti Angelican, joka kamppaili sairauttaan vastaan ottaen samalla ensiaskeliaan äitinä?

Pipsa Hurmerinta muistelee lämmöllä Angelicaa, joka teki lähtemättömän vaikutuksen juontajaan.  

– Siinä tytössä oli jotain ihanaa. Rakastin hänen asennettaan. Sitä, miten hän veteli Amerikan lippu -legginsseissä ja revityssä farkkuliivissä neuvolassa. Hänellä oli todella rankka tarina, mutta paloa silmissä ja uskoa siihen, että hän pärjää, juontaja hehkuttaa.

Kauden puhutuin perhe oli ylivoimaisesti polyamoristen Markon, Johannan ja Jaanan suurperhe.

Kolmen aikuisen muodostama, nykyisenlainen perhe syntyi, kun avioliitossa olevien kahden lapsen vanhempien Markon ja Johannan elämän kiinteäksi osaksi tuli muutama vuosi sitten Markon tyttöystävä Jaana sekä hänen lapsensa.

– Se oli tavallaan sellainen kaapista ulos tuleminen helpolla tavalla, Johanna kuvailee perheen motiiveita lähteä mukaan ohjelmaan.

– Kaappi alkoi vuotaa enemmän ja vähemmän esimerkiksi työpaikoilla, ja mietimme, että on parempi tulla ulos kaapista rytinällä kuin että porukka kyräilisi selän takaan, mies jatkoi.

Uusi Erilaiset perheet -kausi AVAlla lokakuussa 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme