Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Lyhytkasvuisen perheen äiti: "Lapseni eivät aluksi halunneet Erilaiset perheet -sarjaan"

Mitä Karttusten perheelle kuuluu Erilaiset perheet -sarjan jälkeen? Äiti-Tuula paljastaa, että perheen kolme teini-ikäistä lasta olivat aluksi sarjaan osallistumista vastaan.

Karttusten lapset jännittivät perheestä kertovan Erilaiset perheet -jakson esittämistä. Pelko kiusaamisesta huolettaa lapsia, vaikka Tuula kertookin lasten saaneen kasvaa ilman kiusan tekoa.

– Olemme asuneet Jyväskylässä yli 10 vuotta, ja meidät tunnetaan. Aluksi piti tehdä pohjatyötä päiväkodeissa ja kouluissa. Nykyisin lapsemme kulkevat kuten muutkin joukon jatkona.

Perhe on kuitenkin tyytyväinen osallistumisestaan ohjelmaan, vaikka välillä seuraavat kamerat ärsyttivätkin perheen nuorisoa.

Mitä nyt kuuluu?

Erilaiset perheet -sarjan kuvausten jälkeen perheelle on tapahtunut iloisia asioita.

– Karita sai mopokortin ja mopon! Nyt hän tosin on leikkauksen jälkeen mopoilukiellossa. Kuukauden hän ehti ajaa ja nautti, kun pääsi menemään kuin kuka tahansa. Perheessä on nyt kaksi mopoa.

Tuulan mielestä Karitan leikkaus sujui jopa odotettua paremmin. Tuula itse ei edelleenkään kävele ilman apuvälineitä muutoin kuin satunnaisia askeleita, mutta toivoo loppuvuodesta pääsevänsä eroon sauvoista. Se on myös hänen toiveensa tulevalle vuodelle.


Erilaiset perheet AVAlla torstaisin klo 21.00 – muista katsoa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme