Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Pipsa Hurmerinta avautuu äitiydestään: Tämä yllättänyt eniten

Erilaiset perheet -juontaja Pipsa Hurmerinta on kasvanut vanhemmuuteen sarjan mukana.

Erilaiset äidit -sarjaa juontaessaan Pipsa Hurmerinta oli itsekin samassa elämäntilanteessa kuin ohjelmassa mukana olleet äidit. Nyt Erilaiset perheet -sarjaa juontaa itsekin perhe-elämän pyörteissä oleva Pipsa.

– Ohjelma on antanut vahvuutta siitä, että tapahtui mitä tapahtui, pysytään yhdessä. Pahoistakin asioista voi selvitä kun muistaa, mikä on hyvää elämässä, Pipsa miettii.

Vaikka elämäntilanne onkin uusi, liittyy äitiyteen Pipsan mielestä myös turhaa mystifiointia.

– Minut yllätti äitiydessä se, ettei elämä muuttunutkaan niin paljoa kuin olin ajatellut. Totta kai se on erilaista, kun olet läpi vuorokauden jonkun palvelija, mutta koen silti olevani yhä sama ihminen, Pipsa toteaa.

Kahden freelancerin perheessä arki on hektistä ja haasteita riittää. Pipsa paljastaakin jo odottavansa päiväkodin aloitusta. Hän kuvaa silti omaa tilannettaan onnekkaaksi. Pariskunta on keskittynyt vaalimaan suhdettaan perherumbasta huolimatta.

Pipsa pitää huolta hyvinvoinnistaan järjestämällä tarvittaessa myös omaa aikaa itselleen.

– Välillä yritän päästä ulos vaikka itsekseni lounaalle, tai ostan lehden tai kirjan. Nautin pienistä asioista. Onhan se vaikeaa, mutta olen jo 35. Olen saanut elää jo itsekseni pitkään sellaista elämää, mitä olen halunnut.

Erilaiset perheet alkaa torstaina 20.11. AVAlla klo 21.00


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme