Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Pipsa Hurmerinta kohutusta Erilaiset perheet -jaksosta: Polyamoria on minulle tuttu asia

Erilaiset perheet -ohjelman kolmannessa jaksossa, torstaina 4.12. klo 21.00, esitellään perhe, joka elää polyamorisessa suhteessa. Perheen tilanteen myötä juontaja Pipsa Hurmerinta joutui kohtaamaan omat ennakkoluulonsa.

Erilaiset perheet -sarjan odotetuimpia jaksoja lienee kurkistus Markon, Johannan ja Jaanan monisuhteiseen eli polyamoriseen perheeseen. Avioliitossa olevien kahden lapsen vanhempien Markon ja Johannan elämän kiinteäksi osaksi tuli muutama vuosi sitten Markon tyttöystävä Jaana sekä hänen lapsensa.

Erilaiset perheet -sarjassa on totuttu näkemään erilaisia elämänratkaisuja, mutta perhe-elämän ja polyamorian yhdistäminen sai jopa juontaja Pipsa Hurmerinnan pohtimaan omia ennakkoluulojaan.

– Polyamoria on minulle tuttu asia, sillä eräät ystävänikin ovat eläneet polyamorisessa suhteessa. Minusta se on ratkaisu siinä missä muutkin, Hurmerinta toteaa.

–Koska mukana oli nyt lapsiakin, niin jouduin kuitenkin tekemään töitä omien ennakkoluulojeni kanssa – ja hyvä niin.

Hurmerinnan mukaan Erilaiset perheet -sarjan hienous piilee juuri siinä, että se osoittaa, ettei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa elää. Polyamorisen perheen tarina on jo herättänyt keskustelua ja kiinnostusta yleisössä.

–Jaksoa kuvatessamme mietin, että äitini on varmaan aivan sokissa, kun näkee sen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme