Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Romanikulttuurinen tv-perhe paljastaa: Jälleen muutto!

Mitä kaksikulttuuriselle perheelle kuuluu nyt, kun Erilaiset perheet -ohjelman kuvauksista on vierähtänyt jo hetki?

Erilaiset perheet -sarjan toisen tuotantokauden avausjaksossa tutustuttiin Janin ja Natalin kahden kulttuurin perheeseen. Avoimesti romanikulttuurista puhunut Natali kertoi MTV.fille perheen tuoreet kuulumiset.

– Arki on haipakkaa! Nuorimmainen otettiin pois päiväkodissa, hän ei ollut vielä mielestäni valmis siihen. Kokeillaan, että Jani olisi tämän vuoden kotona ja ensi vuonna katsotaan, mennäänkö molemmat töihin vai jäänkö minä sitten kotiin, hän toteaa. 

Natali työskentelee vielä joulukuun puoleen väliin asti Karjalohjan kehitysvammayksikössä. Keikkatyötä on kolmena päivänä viikossa ja lisäksi hän tekee muun muassa intialaista päähierontaa useampana päivänä viikossa. Hän on myös hakenut sairaanhoitajakouluun.

– Kun saan työkokemusta, haen ensihoitajaksi. Nyt haluan työskennellä paikassa, jossa saan kokemusta hektisestä työstä. Esimerkiksi ensiavussa, se on hyvä pohja.

– Ensihoitajan työssä tarvitsen pienen suojamuurin, että osaan käsitellä työn eikä tule loppuun palamista. Raskasta työtähän se on. Sairaalamaailmasta on hyvä hakea pohjaa. 

Natali kertoo, että myös perheen isä Jani valmistui opinnoistaan

– Meillä menee tosi hyvin, olemme taas muuttaneet. Halusimme isompaan kotiin, joten muutimme omakotitaloon. Nyt seuraavaksi ostetaan sitten oma, hän hymyilee.

Perheen tukiverkostot ovat hyvät ja välit lämpimät sekä Natalin romanikulttuuriseen sukuun että Janin sukuun. Tukijuokot kokoontuvatkin jouluksi perheen uuteen kotiin tunnelmoimaan.

Erilaiset perheet uusin jaksoin torstaisin klo 21 AVAlla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme