Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Erilaiset perheet -tähti edustamaan Suomea Mr. Gay World -kisaan

Viime kesänä Mr. Gay Finlandiksi kruunattu Marko Fali aikoo edustaa Suomea kansainvälisissä kilpailuissa.

Erilaiset perheet -ohjelmassa tutustuttiin torstaina 13.10.2016 helsinkiläisten Markon ja Jonathanin arkeen, johon kuului kaksi koiraa sekä Jonathanin tytär Disa.

Ohjelman kuvausten jälkeen Marko on ehtinyt muun muassa voittaa Mr. Gay Finland -kilpailun. Miehen nappaama voitto herkisti luonnollisesti uuden tittelinhaltijan, mutta myös puoliso sai pyyhkiä silmäkulmiaan. 

– Me liikutuimme molemmat kyyneliin, kun Marko voitti, Jonathan muistelee.

Nyt Markon edessä siintävät kansainväliset haasteet Mr. Gay World -kisan muodossa. Sitä silmällä pitäen muutenkin kiireinen mies aikoo rutistaa itsestään irti entistä enemmän ehtiäkseen valmistautua koitokseen huolella.

Monessa mukana oleva Marko on tänä syksynä aloittanut myös urheiluhierojan opinnot, joten kevään kalenteri on jo aika täynnä.

– Markolla on Mr. Gay Finland -tittelin puolesta paljon lisähommaa koulun ja työn lisäksi. Hän on aika paljon ollut SETA:n toiminnassa mukana ja hyväntekeväisyyshankkeissa, Jonathan paljastaa.

– Hän on aina treenannut useampia kertoja viikossa, mutta ennen  Mr. Gay Finland -kilpailua hän ei paljon muuta tehnyt kuin kävi töissä, treenasi ja nukkui. Veikkaan, että asiat menevät aika samalla kaavalla ennen tuota Gay World- kilpailua.

Kansainvälisiin kilpailuihin valmistautumisessa mukana on myös suomalainen korusuunnittelija Miia Magia. Hänet tunnetaan erityisesti vetoketjukaulakorustaan. Vuosi sitten hän suunitteli Pharrell Williamsille oman korun. Magia on tehnyt koruja jo useamman vuoden ajan, ja niitä on nähty niin catwalkeilla kuin sosiaalisessa mediassakin.

– Heillä on myös kierros omilla asuilla kilpailussa. Miia Magia ja Marko suunnittelevat tällä hetkellä vartalokorua kilpailuihin. Yläosassa hänellä olisi vain tuo koru, mutta enempää siitä ei vielä saa paljastaa, Jonathan vinkkaa.

Magia on innoissaan yhteistyöstä.

– Koru valmistetaan mittatilaustyönä Markolle. Se tulee olemaan uniikki ja ensimmäinen vartalokoruni, joka tulee noudattelemaan maskuliinisempaa fiilistä, Magia kertoo jo olemassa olevista suunnitelmista  MTV.fi:lle.

Erilaiset perheet AVA:lla torstaisin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme