Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Suvi Pitkänen ja Marko-rakas: Tyttö tulossa!

Erilaiset perheet -ohjelmassa tutustutaan televisiosta tutun Suvi Pitkäsen ja tämän uusioperheen elämään. Perhe kasvaa tulevana keväänä uudella tulokkaalla.

Suvi Pitkänen nähdään miehensä Markon ja Safina tyttärensä kanssa Erilaiset perheet -ohjelmassa. Helmikuussa kolmevuotias Safina saa pikkusisaruksen. 

Tällä hetkellä Suvi hehkuu raskauden onnea ja on iloinen, että Safina saa pian seuraa, vaikka toki muutama vuosi menee, ennen kuin sisarukset voivat leikkiä yhdessä.

– Minulla on vahva tunne, että lapsi syntyy vähän aiemmin kuin laskettu aika, sen verran hän on levoton tapaus. Kävin eilen 4D-ultrassa, jossa sukupuoli vahvistui tytöksi, Pitkänen iloitsee MTV.fi:lle.

– Pääsyy ultrassa käymiseen oli se, että vauvalla on kaikki hyvin. Olen vähän stressaaja ollut. Kaikki tutkittiin ja he siellä totesivat, että ihan varmasti on tyttö. On kiva, että saamme toisen prinsessan Safinalle kaveriksi. 

Tuleva isosisko on ottanut uuden roolinsa hyvin haltuun. Suvista on ollut hyvin hellyttävää, miten Safina on näyttänyt tunteitaan raskaana olevalle äidilleen.

– Hänestä on herännyt ihania piirteitä. Hän silittelee ja pussailee mahaani. Välillä olen todella väsynyt; hän tulee silittämään ja sanoo että älä huoli, saa levätä. Hänessä on suorastaan herännyt hoivavietti, Pitkänen kertoo.

Tammikuussa neljä vuotta täyttävä Safina käsittää jo myös sen, että jatkossa hän ei tule olemaan perheen ainoa lapsi.

– Pientä mustasukkaisuutta on ilmassa. Eilen kun oltiin ultrassa, niin meillä oli tosi ihana lääkäri, joka otti Safinan hyvin huomioon. Hän rupesi siinä tajuamaan, että mehän katsomme sitä tulevaa vauvaa. Hän rupesi siinä keksimään kaiken maailman juttuja, ja halusi että silitetään ja paijataan.

– On varmaan aika ristiriitaiset fiilikset: hän on saanut olla 4 vuotta se ainoa lapsi, ja nyt tulevaisuudessa joutuu jakamaan saamansa huomion. Mutta hän odottaa jo innolla, että pääsee leikkimään vauvan kanssa, kauneusalan ammattilainen pohtii.

Erilaiset perheet torstaisin AVAlla kello 21:00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme