Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Suvi Pitkäsellä muutosten vuosi: Raskaus ja avoliitto

Tosi-tv-konkari Suvi Pitkäsen laskettu aika on helmikuun alussa. Perhe on muuttanut Espooseen tulevan isän asuntoon.

Erilaiset perheet -ohjelmassa nähtiin Suvi Pitkäsen tarina vanhemmuudesta. Pitkäsellä on keväällä kolme vuotta täyttävä Safina-tytär edellisestä liitostaan, mutta nykyään kauneusalan yrittäjän rinnalla kulkee helmikuussa syntyvän tyttären isä, Marko Sompi.

Rakkaus Markon kanssa on kestänyt nyt noin puolitoista vuotta, ja Suvi puhuu miehestään erittäin lämpimästi. 

– Marko on täydellinen ihminen: päämäärätietoinen mies, joka kunnioittaa naista, mutta ennen kaikkea itseään. Minulla on Markon kanssa hyvä ja rauhallinen olla, Pitkänen toteaa ohjelmassa. 

Kuvausten aikana perhe asui Helsingissä. Kuvausten jälkeen Suvi on tullut raskaaksi ja asuinpaikka on vaihtunut.

– Pääsyy ultrassa käymiseen oli se, että vauvalla on kaikki hyvin. Olen vähän stressaaja ollut. Kaikki tutkittiin ja he siellä totesivat, että ihan varmasti on tyttö. On kiva, että saamme toisen prinsessan Safinalle kaveriksi, Pitkänen kertoo MTV:lle.

– Minulla on vahva tunne, että lapsi syntyy vähän aiemmin kuin laskettu aika on, sen verran hän on levoton tapaus, hän hymyilee.

Pariskunta haaveilee yhteisen asunnon ostamisesta myöhemmin ensi vuonna. Tällä hetkellä he asuvat asunnossa, jossa on tilaa myös tulevalle pienokaiselle.

– Olemme muuttaneet Espooseen. Markolla on siellä ollut omistusasunto jo viiden vuoden ajan. Yhdistimme taloudet, Pitkänen kertoo MTV:lle.

Ikuisuusratkaisusta ei Espooseen muuttamisessa ole kyse. Suunnitelma pidemmällä aikavälillä on olemassa, mutta sen kanssa ei ole kiire.

– Tarkoitus on ostaa meille yhteinen asunto myöhemmin ensi vuonna. Toistaiseksi asumme vielä Espoossa, Pitkänen kertoo.

Muutosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Erilaiset perheet torstaisin kello 21:00 AVA:lla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme