Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Tänään televisiossa! Uupunut äiti luopui lapsestaan: Hän tarvitsi jotain muuta

Erilaiset perheet -ohjelman tulevassa jaksossa tavataan Anu, joka vuosia sitten päätyi antamaan lapsensa sijaisperheeseen.

Erilaiset perheet -sarjassa tavataan tämän illan jaksossa Anu ja hänen poikansa Elias

Eliaksen yksinhuoltajana toiminut Anu uupui Eliaksen ollessa vauva ja koki olevansa kykenemätön äiti pojalleen. Lopulta Anu päätyi antamaan poikansa sijaisperheeseen, jonka kanssa tämä elää tälläkin hetkellä.

Päätös ei luonnollisestikaan ollut helppo ja Anu pohti asiaa pitkään. Apua päätökseen hän sai ulkopuolisilta henkilöiltä.

– Jotain kautta sain yhteyden sosiaalityöntekijöihin ja he hoksasivat aika nopeasti tilanteen. He laittoivat meidät asumaan ensi- ja turvakotiin, Anu kertoo jaksossa.

Videolla Anu kertoo, että hänen sisällään oli koko ajan vahva tunne siitä, että hän haluaisi antaa lapselleen enemmän.

– Haluaisin, että hänellä olisi jaksava äiti tai huoltaja. Lapsi tarvitsee nyt jotain muuta, Anu mietti.

Lopulta hän päätyi antamaan Eliaksen sijaisperheeseen. Nykyään Elias ja Anu näkevät toisiaan kuukausittain. Illan jaksossa Anu kertoo suhteestaan lapseensa ja päästää katsojat mukaan tämänhetkiseen elämäänsä, johon kuuluu myös hänen miehensä Harri

Erilaiset perheet AVA:lla torstaisin kello 21:00. Jaksot näet myös Katsomosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme