Mainos
Mainos
perheet_LOGO (1)

Tosi-tv-tähti avaa arkeaan sairauden keskellä: Painonnousu oli lopullinen herätys

Kauneusalan monitoiminaisen Suvi Pitkäsen elämä sai käänteen hänen sairastuttuaan vakavasti. 

Kauneuskonsultti- ja yrittäjä, DJ ja 2-vuotiaan Safinan äiti Suvi Pitkänen muistetaan muun muassa vuoden 2006 Miss Suomi -kisoista ja tosi-tv-tähtenä Viidakon tähtöset sekä Martina ja hengenpelastajat -ohjelmista. Nyt hänen nähdään Erilaiset perheet -sarjassa, jossa hän päästää kamerat seuraamaan arkeaan.

Sairastuttuaan kilpirauhasen vajaatoimintaan ja tuntemattomaan sairauteen Pitkänen hylkäsi päihteet. Ulkonäkökeskeisen elämän arvoja täytyi puntaroida uudelleen.

– Kevät 2015 oli sellainen, että oli ollut kaikkea rankkaa: töihin liittyvää stressiä ja avioero. Se herätti lopullisesti, kun paino alkoi nousta radikaalisti, Pitkänen muistelee jaksossa.

Käytännössä sairastuminen tarkoitti sitä, että Pitkäsen aivoista lähti virheellisiä signaaleja vartalolle, mikä aiheutti rajua painonnousua, hiusten lähtöä ja väsymystä. 

– Kilpirauhasarvoni ovat romahtaneet lääkityksestä huolimatta ja kortisolihormoniarvoni ovat 11-kertaiset normaaliin verrattuna, hän kertoi aiemmin MTV:lle sairauden puhjettua. 

Uusi rakkaus, äitiys ja opintojen aloittaminen ovat tuoneet osaltaan uutta perspektiiviä Suvin vauhdikkaaseen elämään. Illan Erilaiset perheet -jaksossa päästään tutustumaan julkkisäidin arkeen.

Erilaiset perheet torstaisin klo 21 AVAlla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme