Mainos
Mainos
logo

Ennennäkemätön sarja ravintolamaailman kulisseista – kamerat tallentavat yksityisimmätkin hetket

MTV:n uudessa Finnjävel – ravintola helvetistä -sarjassa seurataan kansainvälisen tason huippuravintolan syntyä ja päästään kulissien taa kurkistamaan mitä todella tapahtuu. 

Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen avaavat huhtikuussa Finnjävel-ravintolan, jossa jokainen ruokalaji on oma tarinansa sekä kokonaisvaltainen kokemus. Ravintolan perustamisvaihetta ovat seuranneet televisiokamerat ja luvassa onkin aiheesta kahdeksanosainen televisio-ohjelma MTV:n kanavilla.

Finnjävel – ravintola helvetistä on tarina unelmista ja niiden toteuttamisesta – hinnalla millä hyvänsä. Mogulmedian tuottamassa sarjassa seurataan huippuravintolan perustamista aivan alusta, ideatasolta, aina valmiiseen ravintolaan ja gourmet-elämykseen asti. Kamerat seuraavat päähenkilöitä tiiviisti ympäri vuorokauden, myös kotona. Aikataulu on kiireinen, lähes mahdoton. Hanke on kunnianhimoinen ja täysin uudenlainen. Pelissä on kaikki: maine ja omat rahat.

– Meille finnjävel edustaa sisua, ennakkoluulottomuutta ja kunnianhimoa, joka on maustettu ripauksella suuruudenhulluutta, Alén kuvailee tiedotteessa. 

Katsomo-video ei ole saatavilla


Kamerat seuraavat kokkeja myös reseptien ja raaka-aineiden alkulähteillä aina Utsjoelta Ukrainaan asti. Henkka ja Tommi opettelevat perinnetiedon mukaisia reseptejä ympäri Suomen ja kehittävät niistä omat versionsa, jotka päätyvät huippuravintolan lautasille.

Ensimmäistä kertaa tv-sarjassa seurataan kansainvälisen tason huippuravintolan syntyä ja päästään kulissien taa seuraamaan mitä todella tapahtuu. Kamerat tallentavat kaikkein yksityisimmätkin hetket kokkien elämästä. Niihin kuuluu konflikteja ja epävarmuutta – mutta tietysti myös suuria onnistumisia.

Henkilökunnan rekrytointi on avainasemassa huippuravintolaa perustettaessa ja tehtävä pienessä Suomessa on haastava. Ammattitaitoinen ja harjaantunut salihenkilökunta on nimittäin kultaakin arvokkaampaa. Keittiössä kahden huippukokin oppiin janoaa jonoksi asti kisällejä – mutta vain harva pääsee halutun hellan ääreen.

Finnjävel – ravintola helvetistä -ohjelman esitysaika MTV:n kanavilla tarkentuu myöhemmin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme