Mainos
Mainos
logo

Huippukokki rankassa projektissa – valmistautunut 10 kilon painonpudotukseen

MTV:n uudessa Finnjävel – ravintola helvetistä -sarjassa seurataan kahden huippukokin rankkaa projektia. 

Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen avasivat huhtikuussa Finnjävel-ravintolan, jossa jokainen ruokalaji on oma tarinansa sekä kokonaisvaltainen kokemus. Ravintolan perustamisvaihetta ovat seuranneet televisiokamerat ja kahdeksanosainen sarja on katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomossa.

Sarjassa seurataan huippuravintolan perustamista aivan alusta, ideatasolta, aina valmiiseen ravintolaan ja gourmet-elämykseen asti. Heti sarjan ensimmäisessä jaksossa Tuominen ja Alén pohtivat suomalaisuutta ja kertovat miksi päättivät perustaa juuri suomalaista perinneruokaa tarjoavan ravintolan.

– Ollaan sosiaalisesti helvetin rajoittuneita. Mitä sitten? Ollaan huonoja small talkissa. Jumalauta, nyt ollaan mitä ollaan! Ja se on sama ruuassa. Tehdään suomalaista selkäsuorana, näytetään, Alén kuvailee.

– Tavoite on se, että tällä on Barcelonan huippukokit ihmettelemässä sitä karjalanpiirakkaa, mikä on kolmesataa vuotta odottanut, että breikkaisi jollekin hienolle ruokalistalle. Se on vilpitön tavoitteeni. 

Jo projektin alussa kokki kertoo valmistautuvansa roimaan painonpudotukseen. 

– Olen varautunut siihen, että paino tippuu kymmenen kiloa, koska ei tule syötyä mitään viimeiseen kuukauteen. Sen takia olen ottanut pikkasen vararavintoa, että jaksaa sen, hän kuvailee. 

Finnjävel – ravintola helvetistä jaksot MTV Katsomossa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme