Mainos
Mainos

Eevi Teittinen

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa nähdään personal trainer ja palkittu bloggaaja Eevi Teittinen.

Liikunta on Eeville intohimo ja sen tuomaa hyvänolontunnetta hän haluaa jakaa muillekin. Jo pikkutytöstä saakka liikuntaa monipuolisesti harrastaneen Eevin innostus kumpuaa aidosta halusta vaikuttaa ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Eevin tavoite on motivoida ja inspiroida ihmisiä kohti parempaa ja terveellisempää elämää.

Syksystä 2014 alkaen Eevi on työskennellyt täysipäiväisesti hyvinvointi- ja sporttibloggarina sekä personal trainerina. Eevin blogi on saanut tunnustusta Blog Awardseissa ja mm. vuonna 2014 päässyt 12 parhaan sport – ja wellnessblogin joukkoon.

Energisen Eevin tavoitteena on mahdollisesti osallistua ensimmäisiin fitness-kisoihin syksyllä 2015 Fitfarmin valmennuksessa. Tulevaisuudehaaveissa siintää myös  oman toimiston ja oman tiimin perustaminen jonain päivänä.

Kaiken sporttaamisen lisäksi Eevi viettää aikaa avopuolisonsa, räppäri Uniikin, suloisen koiransa ja ystäviensä kanssa mm. matkustellen.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme