Mainos
Mainos

Venla Savikuja

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa nähdään Salatut elämät -tähti ja bloggaaja Venla Savikuja.

Venla Savikuja on näytellyt työkseen Salatut Elämät-suosikkisarjassa kuusi vuotta. Venlalle fitness on harrastus, jolla hän tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Venlan blogi voitti vuonna 2014 "vuoden inspiroivin hyvinvointiblogi"- palkinnon Indiedays Blog Awardsissa. Blogissaan Venla pyrkii omien sanojensa mukaan “välttämään tylsää punttipateilua” ja kertomaan treenaamisen lisäksi enemmän henkisestä hyvinvoinnista, vapaa-ajasta, rentoutumisesta ja oikeastaan kaikesta hyvään elämään kuuluvasta.

Venla haluaa inspiroida ihmisiä löytämään liikunnan iloa ja ottamaan askelia kohti terveellisempää elämää. Venla on kurinalainen treenaaja ja positiivinen hetkessäeläjä.

Venla on näytellyt työkseen Salatut Elämät-sarjassa kuusi vuotta. Arkensa ja usein treeninsäkin Venla jakaa avopuolisonsa, näyttelijä Markku Pullin kanssa.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme