Mainos
Mainos

Eevin bataattiranskalaiset

Eevi Teittinen vinkkaa reseptin, jolla saa aikaiseksi herkullisia bataattiranskalaisia.

Lue Eevi Teittisen resepti bataattiranskalaisten tekoon.

Ainekset:

1 bataatti

3 rkl kookosöljyä

suolaa

mausteita

Valmistusohjeet:

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Kuori bataatti ja pilko se ohuiksi siivuiksi. Ota kuitenkin huomioon, että bataatti kutistuu uunissa, joten älä tee liian ohuita tikkuja. Pyri taiteilemaan niistä samankokoisia, jotta ne kypsyvät tasaisesti.

Tämän jälkeen laita tikut pussiin, johon lisäät perään kookosöljyn, suolan ja haluamasi mausteet. Levitä bataattiranskalaiset pellille ja anna valmistua uunin keskitasolla noin 20-30 minuuttia. Nauti lämpimänä! Huom! Yhdestä bataatista saat noin kaksi annosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme