Mainos
Mainos

Venlan pitsa

Tässä resepti Venla Savikujan suosikkipitsan valmistukseen.

Näin voit valmistaa Venla Savikujan lempipitsan.

Ainekset:

150 g porkkanaa

400 g kukkakaalia

150 g mozzarellaa

mozzarellajuustoraastetta

3 kananmunaa

ruususuolaa

tomaattipyrettä

jauhelihaa

punasipulia

jalapenoa

kirsikkatomaatteja

parmesaania

Valmistusohje:

Raasta porkkana ja kukkakaali. Sekoita kulhossa niiden joukkoon murennettua mozzarellaa. Lisää joukkoon lisäksi myös hieman mozzarellajuustoraastetta ja kunnon ripaus ruususuolaa.

Heitä joukkoon 3 kananmunaa, ja ei muuta kun käsi astiaan ja vaivaamaan! Muotoile taikinasta kahdelle pellille pyöreät pitsapohjat.

Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pohjat ovat kauniin rusehtavia. Levitä sitten pohjien päälle tomaattipyrettä, paistettua jauhelihaa, punasipulia, jalapenoa, kirsikkatomaatteja ja raasta päälle vielä parmesaania. Laita pitsa tämän jälkeen uuniin 200 asteeseen noin 10 minuutiksi.

HUOM! Anna pitsojen vetäytyä puolisen tuntia, jonka jälkeen ne pysyvät mainiosti kasassa.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme