Mainos
Mainos

Äänestä: Kuka on kuumin suomalainen fitness-tähti?

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa on päästy seuraamaan useamman ammattikaunottaren arkea.

Listasimme Fitnesspäiväkirjat-tähtien lisäksi muutaman muunkin kisalavoilla menestyneen kaunottaren. Kuka sinun mielestäsi heistä on kaikista kuumin? Äänestyksen löydät jutun lopusta, omaa suosikkiasi voit ehdottaa jutun kommenteissa!

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa on kurkistettu niin Mari Valosaaren, Eevi Teittisen kuin tankotanssitaituri Oona Kivelänkin elämään. TV:stä tuttuja ovat myös Elina Tervo ja Else Lautala.

Tässä näytteitä kaunottarien Instagram-tileiltä


Elina Tervo mustavalkoisessa alusvaatekuvassa. Mikäli kuva ei näy selaimessasi, voit katsoa sen täältä.

Janni Hussi puolestaan reissaa ahkeraan Suomen ja Kanadan väliä. Hänen avopuolisonsa, Lauri Korpikoski pelaa siellä jääkiekkoa ammattilaisena. Instagram-kuvassa huomion vievät Hussin huimat lihakset.

Viime kesänä räppäri Uniikki kosi Eevi Teittistä Blockfest-tapahtumassa Tampereella. Kaunotar onkin todellinen kesän ystävä.

Else Lautalan ura alkoi kilpa-aerobicillä. Sittemmin hän on siirtynyt fitnesslavoille ja valloittanut maailmaa menestyksekkäästi. Lisää kuvia Elsen Instagram-tilillä täällä.

Lähes käsittämättömän kehonhallinnan omaava Oona Kivelä on tällä hetkellä sekä hallitseva Suomen, että maailmanmestari tankotanssissa. Alla Oonan Instagramissa julkaisema taidonnäyte.

Kuka on kuumin? Äänestä omaa suosikkiasi alla

 

Kuka on kuumin fitness-kaunotar?

Else Lautala
Eevi Teittinen
Elina Tervo
Jenni Levävaara
Mari Valosaari
Nanna Karalahti
Oona Kivelä
Sofia Ruusila-Nousiainen
Tiina Hervanto
Joku muu, kuka?


Eikö suosikkiasi löytynyt listalta? Kerro oma ehdokkaasi jutun kommenteissa!

FITNESSPÄIVÄKIRJAT-jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme