Mainos
Mainos

Eevi Teittinen antaa vinkkejä kadonneen motivaation löytämiseksi

Joskus treenimotivaatio saattaa olla kateissa, mutta personal trainer Eevi Teittisellä on muutamia vinkkejä, joilla motivaation saa kasvuun.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa Eevi Teittinen kertoo, että joskus hänellä on ollut ongelmia treenimotivaation kanssa. Usein kuitenkin pitkä tauko tekee hyvää ja sen jälkeen hän haluaakin malttamattomana suunnata salille tai muutoin kuntoilemaan. Joten joskus kannattaa pitää ihan kunnon tauko urheilusta, jotta intoa taas löytyy.

On myös eräs toinen keino, jolla motivaatiota saa lisää. Teittinen muistelee ottaneensa valokuvat omasta vartalostaan ennen kuin alkoi käydä salilla yhtä aktiivisesti kuin nykyään.

– Siitä kuvasta oli todella paljon apua, koska siitä näkee kaiken. Itseään katsoo vain eri kulmasta, mutta valokuvasta näet itsesi selkeästi niin edestä, sivulta kuin takaakin.

Nainen kertoo olleensa hieman järkyttynyt näkemästään, mutta sen avulla tuli motivaatiota.

– On niin palkitsevaa, kun ne kuvat näkee uudestaan ja muutosta on tapahtunut, Eevi hehkuttaa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat maanantaisin AVAlla 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme