Mainos
Mainos

Eevi Teittinen avautuu erostaan: Tuntuu, että osa minusta puuttuu

Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu kaunotar Eevi Teittinen avaa tuoreessa blogissaan ajatuksiaan eron jälkeen.

Eevi seurusteli räppäri Dan Tolppasen eli Uniikin kanssa neljän vuoden ajan. Pari erosi kesäkuun lopulla. Tuolloin Eevi kirjoitti, että jatkossa pari jatkaisi matkaa ystävinä.

Nyt kesä on takana ja Eevi pohtii blogissaan eron jälkeisiä tunnelmiaan.

Hän kirjoittaa, ettei ero ole tarkoittanut sitä, että Dan olisi kadonnut hänen elämästään, vaan suhde on muuttanut muotoaan.

– On selvää, että ero vaatii tilaa. Molempien on löydettävä oma uusi arki ja elämä, mutta meidän tapauksessa kumpikin on edelleen siinä toista varten ystävänä. Ja miksi emme olisi? Olimme kuitenkin hyviä ystäviä jo pariskuntanakin. 

Vaikka kaksikon välillä on ystävyyttä, myöntää Eevi toisinaan tuntevansa olonsa haikeaksi.

–  Välillä tuntuu, että osa minusta puuttuu. Aivan kuin minussa olisi pienen pieni reikä, josta tuuli puhaltaa läpi. Siksi myös tiedän, että meillä on toisillemme paljon annettavaa ja jaettavaa ystävinä. 

Hän lisää, ettei ongelmaton ero kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö kaksikolla olisi toisillensa anteeksiannettavaa.

– Ero satuttaa ja loukkaa aina, sillä matkan varrelle on mahtunut niin paljon asioita ja tapahtumia jotka on molempien käsiteltävä. Ne nousevat pintaan kun olemme siihen valmiita. Onhan ero aina iso pettymys molemmille osapuolille, eikä sitä voi tai pidäkään painaa villaisella. Sen käsittely on vasta alkamassa, vaikka kaikki onkin molemmilla hyvin. 

Tekstinsä päätteeksi hän kiittää niin Uniikkia kuin muitakin elämän varrelle osuneita ihmisiä, jotka ovat auttaneet häntä kohti omia haaveitaan.

Pariskunta tutustui toisiinsa yhteisten ystävien kautta, mutta tutustuminen alkoi kunnolla vasta Facebookissa.

He kihlautuivat elokuussa 2015 Blockfesteillä festariyleisön edessä. Pari suunnitteli aluksi avioituvansa kesällä 2016, mutta he lykkäsivät häitä vuodella eteenpäin. Syy lykkäykselle oli uuden asunnon remontin tuomat kiireet.

Fitnesspäiväkirjojen toisella tuotantokaudella pariskunta nähtiin katsastamassa mahdollisia juhlapaikkoja.

Lue Eevin kirjoitus kokonaisuudessaan hänen blogistaan.

Eevi on kisannut bikini fitnessissä. Videolla hän kertoo tavoitteistaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme