Mainos
Mainos

Eevi Teittinen avautuu fitnesskisojen raakuudesta: Aikamoinen kanalauma ja kaaos

Eevi Teittinen avautuu blogissaan viime viikonloppuisista fitnessin MM-kisoista.

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella keväällä nähtävä Eevi Teittinen edusti Suomea viime viikonloppuna Unkarin Budapestissä käydyissä Bikini Fitnessin MM-kisoissa. Mitalisijoille nainen ei tällä kertaa yltänyt, mutta pääsi kuitenkin omassa sarjassaan lisävertailuun ja siten noin 16-26 joukkoon. 

Blogissaan Teittinen avautuu, ettei kisapäivä kuitenkaan mennyt kaikilta osin putkeen. Kisalookin onnistuminen stressasi, ja kiire oli vähällä koitua naisen kohtaloksi heti alkuunsa.

Teittinen oli vasta löytänyt oman tiiminsä luokse kisapaikalla, kun hänen sarjansa jo kuulutettiin siirtymään valmiuteen lavan taakse.

– Ei bikineitä päällä, saatikka öljyjä. Ei ole tankattu, ei pumpattu lihaksia, eikä liimattu bikineitä. Puhumattakaan meikin viimeistelystä tai tukan harjaamisesta. Kahdessa minuutissa uudet bikinit päälle ja korkkarit kainaloon, nainen kirjoittaa.

– Lopulta saan kuitenkin odottaa vuoroani korkkarit jalassa 40 minuuttia ennen lavalle astumista.

Koettelemukset eivät loppuneet tähän, sillä yllätyksiä oli luvassa vielä lavalle päästyäkin.

– Omassa sarjassani oli lähemmäs 40 tyttöä lavalla parveilemassa samaan aikaan – siinä oli aikamoinen kanalauma käsiteltävänä ja kyynärpäätaklauksia sai aidosti varoa. Tämä määrä neitoja sai aikaan aikamoisen kaaoksen.

Myös lavaposeerauksiin tehty muutos närkästytti osaa kilpailijoista, mikä sekoitti soppaa entisestään.

– Muutos aiheutti hämmennystä, niskurointia ja hermostuneisuutta lavalla, kuin myös tuomareissa. Monia tyttöjä ojennettiin moneen otteeseen, ennen kuin homma meni kuten piti.

Kaikesta huolimatta Teittinen kertoo olevansa tyytyväinen suoritukseensa ja oppineensa kisoista paljon. Kisat eivät jää viimeisiksi, sillä katse on jo suunnattu tulevaisuuteen.

Lue Eevin kirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Fitnesspäiväkirjojen toinen kausi AVAlla keväällä 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme