Mainos
Mainos

Eevi Teittinen avoimena erostaan Uniikin kanssa: "Voisin mennä ensi kuussa naimisiin"

Fitness-tähti Eevi Teittinen kirjoittaa blogissaan koskettavasti erostaan. 

Eevi Teittinen ja räppäri Uniikki erosivat hiljattain. Teittinen ja Uniikki muuttivat yhteen sekä menivät kihloihin viime kesänä ja suunnittelivat häitään, joita oli määrä juhlia elokuussa. 

– Voisin mennä ensi kuussa naimisiin. Saattaisin saada lapsia pian tämän jälkeen. Elämään kuuluu kuitenkin vahvasti sana jos. Kuinka pitkälle voimme jossitella? Teittinen kirjoittaa blogissaan.

Teittinen kertoo pohdintojen saaneen alkunsa siitä, että tasan vuosi sitten pari muutti yhteiseen kotiin. 

– Vuosi sitten touhusin farkkuhaalareissa laatikoiden ja jätesäkkien keskellä. Oli kuuma ja kesä alkoi tuona kyseisenä päivänä. En voinut uskoa sitä kaikkea todeksi. Tämä maailman kaunein asunto oli meidän. Se vei sydämeni ensi kohtaamisella.


Teittinen kertoo kirjoituksessa siitä, miten uupunut hän oli viime syksynä elämänmuutosten, kisadieetin ja MM-kisojen jälkeen.

– Vaikka kaikki nuo asiat ovat olleet iloisia ja positiivisia, ei se tarkoita etteivätkö ne kuormittaisi ihmismieltä ja kehoa. Kisadieetti ei ole yksinäänkään helppoa ja kun kylkeen iskee tuon, sekä hullunmoisen remontoinnin ja yksityisyrittäjän arjen on suoranainen ihme kuinka pysyin järjissäni.


Teittinen toteaa kirjoituksensa loppuun, ettei hänellä ole kuitenkaan mitään kaduttavaa.

– Yhtä asiaa en kuitenkaan aio muuttaa – hetkessä elämistä. Emme voi ikinä tietää mitä elämä eteemme heittää. Voimme elää vain täysillä siinä hetkessä ja tunteessa joka meille siihen hetkeen on siunaantunut.

– Nyt tahtipuikkoa ei heiluta kukaan muu kuin minä itse. En halua toistaa samaa virhettä uudestaan ja vähennän painolastiani tietoisesti. Ei yhtään ylimääräistä siirtoa, jota ei ole pakko tehdä nyt. Olen vahvistunut.

Voit lukea Teittisen blogikirjoituksen kokonaisuudessaan täältä

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme