Mainos
Mainos

Eevi Teittinen avoimena nettikirjoittelusta: Joillekin ihmisille olen kuin roskis

Kesän alussa kihlauksensa räppäri Uniikista purkanut fitnesstähti saa värikästä palautetta internetissä.

Eevi Teittinen työllistää itsensä personal trainerina ja fitnessmallina. Nainen pitää myös suosittua blogia. Avoimesti asioistaan kirjoittaminen poikii paljon kommentteja, eikä kaikki niistä aina ole positiivisia.

Teittinen kirjoittaa blogissaan tyhjentävän tekstin siitä, että lukijoilta saamansa palaute on välillä asiatonta ja aiheuttaa hänessä mielipahaa.

– Joillekin ihmisille olen kuin roskis, johon voi sylkeä ja oksentaa kaiken. Joskus se on puhtaasti heidän omaa pahaa oloaan, tai vain tietämättömyydestä johtuvaa henkilökohtaista solvaamista – joka tapauksessa siitä tulee välillä paha mieli. Lauseet jäävät kummittelemaan ja kun niitä kasaantuu tarpeeksi purkautuu se aikapommin lailla, Teittinen kirjoittaa blogissaan.

Teittinen mainitsi kirjoittamastaan tekstistä myös Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

Urheilija korostaa, ettei ymmärrä toisten haukkumista tai tuomitsemista pelkästään netistä luettujen tekstien perusteella. Teittinen alleviivaa julkisuuden henkilön kahta minää.

– Julkisuus on vain työväline, joka edesauttaa minua omassa työssäni. Olisi hyvä muistaa, että minä en iltalehtien otsikoita kirjoita. Saatan närkästyä niistä yhtälailla kuin sinäkin, mutta en jaksa välittää. Millään tuolla ei ole väliä, koska tiedän totuuden, nainen jatkaa.

Vaikka pitkän tekstin alku on mollivoittoinen, Teittinen kiittää erityisesti niitä, jotka ovat matkan varrella olleet hänen tukenaan.

– Kuitenkin silloin kun reppuni tuntuu liian raskaalta, saan usein jostain muualta voimaa seuraaviin askeliin. Se tulee usein teiltä lukijat, kaunotar kiittelee.

Lue Eevin kirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Katso videoilta Fitnesspäiväkirjat-sarjaa tähdittäneen Eevin tunnelmia ja vinkkejä:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjat-jaksot sekä Johanna, Kalastajan vaimo -nettisarjan jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme