Mainos
Mainos

Eevi Teittinen Fitnesspäiväkirjojen loppumisesta: Olo on haikea

Personal trainer Eevi Teittinen avaa blogissaan tuntojaan Fitnesspäiväkirjat-ohjelman päättymiseen liittyen.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelma sai päätöksensä maanantaina 15.6. Samalla jätettiin jäähyväiset sarjan energiselle naisnelikolle Mari Valosaarelle, Venla Savikujalle, Nanna Koivistolle sekä Eevi Teittiselle.

Personal trainer Eevi Teittinen kirjoittaa blogissaan tunnelmistaan sarjan päättymiseen liittyen.

– En voi uskoa että se on nyt ohi. Koko projekti meni todella nopeaan ja olo on vähän haikea. Moni on toivonut Fitnesspäiväkirjoista toista osaa, minä mukaan lukien, nainen kirjoittaa.

Eevi kuitenkin vakuuttaa, että vaikka ohjelma on nyt saatu päätökseen, ei kyseessä ole kuitenkaan loppu. Pikemminkin, Fitnespäiväkirjat oli vain alkua hänen fitness-polullaan.

– Kun toinen ovi sulkeutuu, avautuu aina uusia. Eteenpäin meneminen on tärkeää ja odotan uusia haasteita innolla. Ohjelmaan mukaan lähteminen on ollut todella antoisaa ja vauhdittanut myös omia työkuvioitani mukavasti.

Blogitekstissään Eevi kiittelee kovasti myös katsojia:

– Kuitenkin tärkein palkka kaikesta on ollut se kuinka on päässyt vaikuttamaan teihin ihaniin tyyppeihin! Olen saanut sähköpostiini ja Instagramiini ihan mielettömiä onnistumistarinoita ja ne ovat liikuttaneet minua suuresti.

Keskustele Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelma alkaa uusintana maanantaina 22. kesäkuuta AVAlla klo 20.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme