Mainos
Mainos

Eevi Teittinen pettyi karvaasti fitnesskilpailun tulokseensa – tyrmäävä bikinikunto ei riittänyt

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa nähty Eevi Teittinen osallistui viikonloppuna bikini fitness -kilpailuihin. Tulokseensa hän joutui kuitenkin pettymään.

Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Eevi Teittinen osallistui viikonloppuna Nordic Fitness Expossa bikini fitness -kilpailuun. Blogissaan Eevi kertoi tunnelmiaan ja tavoitteitaan ennen viikonloppua.

– Molemmat kisapäivät ovat tärkeitä. Lauantaina pääsen taas esiintymään kansainvälisille tuomareille Ben Weider Legacy Cupissa, joka on aina mieletön mahdollisuus. Sunnuntaina lähden pitämään kiinni tittelistäni, SM-kullasta. Tärkeintä tässä mittelössä on itselleni se, että olen kovempi kuin viime vuonna. 

Ben Weider Legacy Cup on kansainvälinen amatöörikilpailu, jossa kilpaillaan neljässä lajissa; bikini fitness, body fitness, men’s physique ja bodybuilding.

Lauantaina Teittinen kertoi pettyneitä tunnelmiaan Instagram-seuraajilleen jo vertailun jälkeen.

– Toinen vertailu Ben Weiderissä ja paikan päässä finaalista. Pettynyt fiilis. Etuasento oli väärä. Mitä opin? Älä suututa tuomareita ja kysy kunkin kisan vaadittu asento. Itseäni saan syyttää ja siksi olo pettynyt onkin. MUTTA! Tässä etuasentoa tältä päivältä, Eevi kirjoitti lauantaina.

Eevi oli päättäväisenä sunnuntain suorituksen suhteen ja antoi kaikkensa. Siitä huolimatta hän joutui pettymään. Eevi jäi ulos finaalista.

– Ei finaalissa. Todella pettynyt ja ymmällään tämän vuoden linjauksista. Kireyttä haetaan ja nähtävästi oma linjaukseni ei tänä vuonna miellyttänyt. Arvostelulajit on raakoja, eikä näissä itsekään pysy perässä. Ei löydy oikein sanoja, mutta kiitos kaikille tsempeistä ja tuesta, Teittinen purkaa tuntojaan Instagramissa.

Viime vuonna Eevi Teittinen nappasi bikini fitnessin SM-kisoissa kultaa alle 160-senttisten sarjassa.

Katso videolta Eevi Teittisen Fitnesspäiväkirjat-tunnelmia valmistautumisesta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

FITNESSPÄIVÄKIJRJAT-jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme