Mainos
Mainos

Fitness-tähti Eevi Teittinen ulkonäköpaineista: Lavalla en ole oma itseni

Eevi Teittinen käväisi keskiviikkona Huomenta Suomen vieraana kertomassa ajatuksiaan somen merkityksestä omassa arjessaan.

Fitnesspäiväkirjojen Eevi Teittinen on ahkera somettaja. Naisella on Instagramissa yli 70 000 seuraajaa ja nainen kertookin tiuhaan kuvin arjestaan fitnessin maailmassa.

Teittinen kävi keskiviikkona juttelemassa aiheesta MTV3-kanavan Huomenta Suomi -ohjelmassa. Vaikka Instagram päivittyy tasaiseen tahtiin, Teittinen ei myönnä ottavansa asiasta paineita. 

– Instagram on osa työtäni, mutta on päiviä, kun en päivitä sinne mitään. En ota kauheasti stressiä siitä, onko kuva täydellinen, Teittinen sanoi.

Teittinen kertoo näyttävänsä sosiaalisessa mediassa aitoa arkeaan eikä pelkkää siloteltua pintaa. Fitnessiin liittyvä arvostelu olisi kuitenkin voinut olla vaikeampi sulattaa nuoremmalla iällä.

– Jos tähän lajiin olisi nuorempana lähtenyt, aikamoista mylläkkää olisi voinut olla pään sisällä, Teittinen miettii.

Lähetyksessä pohdiskeltiin myös nykyajan ulkonäköpaineita ja ikääntymisen vaikutusta lajiin. Mitä Teittinen ajattelee iän karttumisesta ja miten se vaikuttaa naisen fitness-uraan?

Katso Eevin vierailu artikkelin yläpuolelta.

Fitnesspäiväkirjat 2 kausi AVAlla keväällä 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme