Mainos
Mainos

Fitness-Eevi jätti Suomen – edessä pisin ero räppärirakkaastaan Uniikista

Eevi Teittinen aloitti maanantaina matkansa kohti Los Angelesia.

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella nähtävä Eevi Teittinen aloitti maanantaina matkansa kohti uusia seikkailuja. Nainen paljasti jo pari kuukautta sitten aikovansa viettää suuren osan keväästä maailmalla työstäen unelmaansa omasta kirjasta.

– Olen haaveillut oman motivaatiokirjan kirjoittamisesta jo tovin. Eihän se muuten valmistu, kuin aloittamalla suunnittelu ja systemaattinen toteutus! Teittinen kertoi helmikuussa.

Nyt lähdön aika on koittanut, sillä nainen nousi maanantaina Los Angelesia kohti vievään lentokoneeseen.

Teittinen julkaisi Instagram-tilillään kuvan lähtotunnelmista lentoasemalta. Blogissaan hän kertoo lähtevänsä matkaan haikeana, mutta myös toiveikkaan innokkaana.

– Lähtöön on hyvä valmistautua muutenkin kuin laukkujen pakkaamisella, jotta tunteenpurkaukset eivät tule yllätyksenä. Ikävähän tässä ehtii tulla monia, mutta etäisyyskin tekee joskus hyvää – se vahvistaa, nainen pohtii.

Edessä on myös tähän asti pisin erossaolo kihlatusta Uniikista. Nainen on aiemmin kertonut aikovansa olla reissussa kuukauden tai kaksi.

– Emme ole Danin koskaan tämän kolmen ja puolen vuoden yhteisen taipaleen aikana olleet erossa kahta viikkoa pidempään. Olemme kuitenkin itsenäisiä tyyppejä ja luulen, että hetken keskittyminen pelkästään omaan itseensä ja uraansa kantaa hedelmää pitkälle, Teittinen uskoo.

Fitnesspäiväkirjat heimotapaaminen: ILMOITTAUDU NYT OONAN TANKOTANSSITUNNILLE!

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toinen heimotapaaminen, Oona Kivelän pitämä tankotanssitunti järjestetään huhtikuussa!

Tankotanssin hallitseva maailmanmestari Oona Kivelä pitää Power Pole -tunnin Espoossa Gymi Niittykummussa la 16.4. Klo 14.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjojen 2. kausi alkaa AVAlla 14.4.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme